Trassel (Tangled)

Jag har hört talas som den här filmen när jag såg att den gick på bio, men jag tänkte att den skulle vara rätt barnslig och inte i min smak.. men en dag hade jag tråkigt.. "no way..!!" och då laddade jag ner filmen på svenska, och såg den bara för att kolla vad det var liksom.. och den var så sjukt bra!! Jag trodde disney hade slutat att göra bra filmer men dom har lyckats och likaså med musiken i filmen. Älskar låten "The Kingdom Dance" som den heter på engelska, med fiolerna och allt, man blir så glad av låten! Och Maximus (den vita hästen) är bara för cool med hans intelligent. Eugene (killen) är nog den mest intressanta karaktären i filmen med tanke på hur han beter sig vilket är posetivt haha han är så rolig på ett ironiskt sätt :D Det är mycket random humor i den här filmen, vilket jag älskar! Det går inte att inte skratta åt den här filmen! Otroligt nog gillar jag på något sätt Rapunzels "mamma", hennes röst passar så mycket till utseendet.. :o Gillar att dom har gjort en ny version av myten Rapunzel, hela berättelsen är spännande, äventyrlig, rolig, charmig, öhm.. den har typ allt? <.<



4,9 av 5 får den :)

DOM 7 CHAKRAN

Chakran

jord Chakra "Muladhara"
överlevnad, rädsla - basen på ryggraden

vatten Chakra "Swadhisthana"
behag, skuld - kors

eld Chakra "Manipura"
viljestyrka, skam - mage

luft Chakra "Anahata"
kärlek, sorg - hjärta

ljud Chakra "Vishuddah"
sanning, lögn - hals

ljus Chakra "Ajna"
inblick, förståelse, inbillning - panna

tanke Chakra "Sahasrara"
Ren kosmisk energi, värdslig beslag - kronan på huvudet

1....2 Freddy Is Coming For You...



Klockan är typ 06:22 men jag har som sakt vänt på dygnet så lär ju bli trött om en timma eller något, känner mig fortfarande pigg så kan inte sova. irriterande när man är uttråkad för då är sova a good solution. Och igår när jag sov så var det kallt i mitt rum så jag var tvungen att stänga vädringsluckan, så underbart!!!! Det börjar bli kallare.


Och nej Krueger har ingenting med saken att göra att jag inte kan sova.
Detta är en bild en bild från filmen: Freddy's Death - The Final Nightmare.
bra sverige, ja.

Lava & Chewie

Gerbil eller Ökenråtta.

 

Måste bara dela med mig av mina fina gerbiler! I början när jag köpte dom för ca 1,5 år sen så ångrade jag som fan att jag gjorde det och ville typ sälja dom för att jag orkade inte med att dom nafsades och aldrig gick att få tag i när man hade dom ute så jag var tvungen att fånga dom med en filt nästan varje gång, dom stampade bara när jag hade ute dom (som betyder att dom varnar för fara), dom levde om på natten så man inte kunde sova, dom gnager sönder saker man har.. Men jag började att förstå deras beteende bättre och började träna dom att t.ex komma på kommando, klättra upp på axeln, hoppa upp i min hand.. gjorde det med hjälp av solrosfrön haha ;) det tog 4 veckor för dom att bli riktigt tama, men tålamod så går allt :) När jag ropar på dom så springer dom fram till mig, dom nafsas aldrig mer, när jag sätter ner händerna framför dom så hoppar dom direkt upp, dom klättrar fan nästan på benen ibland för att dom vill upp.. Lava slickar mig faktiskt när jag pussar henne! men hon gillar att nafsa i näsan också, men det gör hon av nyfikenhet, som ett barn som måste känna på saker med händerna.. men istället så tar gerbilerna tänderna och känner. Dom må vara små, men dom är sjukt intelligenta och vänliga. Älskar dom så mycket, skulle aldrig ens fundera tanken på att ge bort eller sälja dom.


ETT TIPS:
SKAFFA GERBILER!
- "Varför? Flodhästar är finare och större."
- "Men gerbiler är sjukt roliga :D + allergivänliga och lättskötta."

THE QUESTIONS STILL REMAINS

Idag var jag i Haparanda på Candy World! Jag hittade en hel låda med LAKRITSNAPPAR för 70 kr!! Och lakrits pirat pengar för samma sak.. det fanns bara en låda kvar av lakritsnapparna, som att den var nämnad för mig för den fanns inte förra gången jag var där, men tyvärr så var det inte jag som betalade så ville inte ta :( istället köpte jag bara FYRA tuggummin, alltså man är på Candy World och köper bara det.. det är ju fört sjukt, men jag är faktiskt inte sugen på godis. Jag har faktiskt inte lust att göra nånting alls.. känns som att nånting är ofullbordad i mitt undermedvetna, vanliga fall brukar jag fullborda saker genom att se film, sova, rita, läsa, osv men vad jag än gör nu så släpps inte känslan av att någon är ofullbordat.. Jag vet inte vad det är, det  gör mig galen för när jag känner såhär så har jag verkligen ingen ork eller lust att göra nånting! inte ens sova eller se film längre.. jag vet inte vad det är, önskar det fanns någon som kunde ge mig svar på saker men tyvärr verkar det som att man måste lösa allting själv. Bara att bita ihop, och andas.


Welcome.. to Jurassic Park



Henry Wu: You're implying that a group composed entirely of female animals will... breed?
Dr. Ian Malcolm: No, I'm simply saying that life, uh... finds a way

I'll tell you the problem with the scientific power that you're using here: it didn't require any discipline to attain it. You read what others had done and you took the next step. You didn't earn the knowledge for yourselves, so you don't take any responsibility... for it. You stood on the shoulders of geniuses to accomplish something as fast as you could and before you even knew what you had you patented it and packaged it and slapped it on a plastic lunchbox, and now

Dr. Alan Grant: The world is changing so fast, and we're all running to catch up. I don't want to jump to any conclusions, but look. Dinosaurs and man... two species separated by 65 million years of evolution, have suddenly been thrown into the mix together. How can we possibly have the slightest idea of what to expect

John Hammond:
Condors! Condors are on the verge of extinction. If I was to create a flock of condors on this island, you wouldn't have anything to say!

Dr. Ian Malcolm:
No hold on, this is not some species that was obliterated by deforestation, or the building of a dam. Dinosaurs, uh, *had* their shot, and nature *selected* them for extinction!

Dr. Ellie Sattler: I was overwhelmed by the power of this place; but I made a mistake, too. I didn't have enough respect for that power and it's out now.

I havet finns hajar

Fotat i Göteborg

Vi trodde att man skulle Röra i dom för att det stod "Nymålade Rör" haha dum man var.. "Ska man röra i dom??:O" men man är ju trots allt från Luule ;)

YAAY! GER REKLAM FÖR VATTENFALL!! :D skoja.

they need water.. the starving people need water...

RÄKOR = DELICIOUS



VISSTE NI ATT; Räkor är en hermafrodit. När den är liten är den en hane och när den blir stor efter 2,5 år så byter den kön till hona.

Det där får man inte höra varje dag huh? lite weird men ändå coolt..

IRON MAN 2

från Iron Man



Ja, denna film Iron Man 2 som jag inte gillade först för att jag tyckte att den lät för "superhjälteaktig" och jag har svårt att tycka om robotar och sådant. Tycker det är mest bara Pang Pang och för lite handling. Men jag såg Iron Man 2 på TV för några dagar sen den gick på TV och jag tänkte att okej, jag ger den en chans. Och den visade sig inte alls att vara typisk robot film, denna hade även handling. Det är många scener som är humoristiska, och spännande scener. Robert Downey Jr spelar i filmen den tekniska geniet och vapendesignaren Tony Stark som även är Iron Man. Om inte det var just han som var med i filmen så skulle jag nog aldrig ha tyckt om den heller, för han är perfekt för rollen!  Har såklart sett första Iron Man också, och den första filmen brukar oftast vara bäst enligt mig men denna gång är 2an faktiskt bättre. Men jag tror att det beror på att jag såg den först och att den är mest i min smak helt enkelt ;)

Betyg: 7/10



Gurka med Senap



Har varit hos Bruse tidigare idag, jag red han barbacka var riktigt härligt har saknat att sitta på hans rygg :)
Nu för tiden har jag så jävla tråkigt på kvällarna.. har börjat tappa stinget :P men när det blir kallt igen kommer det nog gå bättre för blir galen av värmen i mitt rum på sommaren, plus att när man sitter framför datorn så blir det ännu varmare. Har sett massa avsnitt av Ed, Edd och Eddy haha, har gillat serien enda sen jag var liten och göre fortfarande ;) men nu till saken.. Vad-kan-man-göra? kommer väl på något snart..

Globus - Orchard Of Mines

Don't taint this ground with the color of the past
Are the sounds in bloom with you?
Cause you feel like an orchard of mines
Just take one step at a time

And you seem to break like time
So fragile on the inside, you climb these grapevines
Would you look now unto the pit of me on the ground
And you wander through these to climb these grapevines...

I'll say it to be proud, won't have my life turn upside down
Says the man with some, with some gold forged plan
Of life so incomplete, like weights strapped around my feet
Tread careful one step at a time

And you seem to break like time
So fragile on the inside, you climb these grapevines
Would you look now unto the pit of me on the ground
And you wander through these to climb these grapevines...

To know, to feel, to play me once again
Do you denote from what we feel
Do you not know, i see you play the game
Do you denote...

La flama niposa, la ombra dispare
La noce immortale, la voce murmure

To know, to feel, to play me once again
Do you denote...
Do you not know, i see you play the game
Denote.

skriver igen ja!

i björsbyn :)
Idag till på torsdag ska jag skritta igång Bruse (hästen på bilden). Han har varit halt av att han blev sparkad av  en annan häst, men nu är han bättre som tur är. Ska skritta ut 20 minuter i skogen med han :) haha, ska bli intressant och se hur mycket han kommer att hata mig efteråt med tanke på att han har chillat i sommarhagen hela sommaren och sen kommer jag och tar in han för att rida honom igen hehe.. klockan är 04:04 på natten, borde sova snart så jag inte vaknar 6 på kvällen igen när jag ska till stallet.

sommar :/ < VIIINTER!!! :D



Soldalsbacken i Dundret! Alltid lika härligt att åka där, helst i offpisten haha så oförutsägbart och kul :) Längtar som fan tills man kan börja åka igen, eller bara till vintern, jag trivs inte alls på sommaren. Men får stå ut och vänta!

RSS 2.0